dřevoobráběcí stroje dřevoobráběcí nástroje

dřevoobráběcí stroje a nástroje

Váš spolehlivý partner pro dodávky a servis dřevoobráběcích strojů, nástrojů a zařízení.

O společnosti - DSN Brno s.r.o.

5

Společnost DSN Brno - dřevoobráběcí stroje a nástroje byla založena na podzim roku 2003. Od svého vzniku se zaměřuje na dodávky vybavení pro dřevozpracující a nábytkářské provozy. Uplatňuje zkušenosti a znalosti svých pracovníku k dodání vybavení přesně na míru potřeb a požadavků zákazníků.

Hlavní činností je prodej a servis dřevoobráběcích strojů a nástrojů, ale zaměžuje se i na vypracování technologických postupů a projektů. Dále využívá znalosti a schopností svých odborníků v oboru soudního znalectví - odhady cen, posuzování technického stavu strojů a pod. Svým přístupem se snaží  poskytnout kompletní servis a maximální efektivitu svoji a tudíž i Vaši práce.

Společnost DSN Brno si v průběhu doby vybudovala pevné místo na trhu a to hlavně díky profesionálnímu a osobnímu přístupu ke každé zakázce, svojí spolehlivosti a solidnosti. Stala se certifikovaným prodejcem společností FREUD a AC WORD.

V současnosti nás můžete navštívit v naší prodejní hale, kde na 500 m2 najdete stroje na dřevo, odsávání, kompresory, nástroje  a ruční el.nářadí ,zkrátka   kompletní vybavení Vašeho dřevozpracujícího provozu.

Naše prodejna dřevoobráběcích strojů a nástrojů v Rousínově

prodejna_ext
prodejna_int

Copyright © 2024 DSN Brno - dřevoobráběcí stroje a nástroje

smluvní partneři - Italcomma, spol. s r.o. - dřevoobráběcí stroje | ITALCOMMA SLOVAKIA s.r.o. - drevoobrábacie stroje

použité dřevoobráběcí stroje
bazar dřevoobráběcích strojů